FILTR NOVINEK - VÝBĚREM DANÉHO PROJEKTU SE ZOBRAZÍ NOVINKY JEN K TOMUTO PROJEKTU

Filtrované položky podle data: středa, 05 srpen 2020 - PROJEKTY MĚSTA DĚČÍN

Sídliště v Březinách prochází postupnou revitalizací. V červenci začala již IV. etapa, a to rekonstrukce místních komunikací v ulici Za Sadem a v bezejmenné ulici.

Revitalizace obsahuje mimo jiné rekonstrukci veřejného osvětlení a zřízení metropolitní sítě pro připojení Domu dětí a mládeže Březiny. Dále bude vytvořeno parkovací stání a zatravnění, které navazuje na III. etapu revitalizace. Projekt také řeší vyřazení stávajícího septiku z provozu a přepojení stávající splaškové kanalizace na novou navrhovanou splaškovou kanalizaci v bezejmenné ulici. Navržené splaškové kanalizace v ulici Za Sadem a v bezejmenné ulici jsou koordinovány s rekonstrukcí vodovodů v obou ulicích. Investor rekonstrukce vodovodů je Severočeská vodárenská společnost a.s. V ulici Za Sadem je navržená dešťová kanalizace a v bezejmenné ulici bude opravena uliční vpust.

Město Děčín obdrželo žádost na vybudování splaškové kanalizace od místních obyvatel, kteří bydlí poblíž komunikace II/262. Odbor rozvoje proto nechal zpracovat studii proveditelnosti na prověření možnosti odvedení splaškových odpadních vod z nemovitostí v blízkosti nově projektované splaškové kanalizace. Podle studie proveditelnosti je území rozděleno na tři úseky, které dohromady mohou zajistit odkanalizování 14 objektů. S ohledem na skutečnost, že komunikace II/262 ve vlastnictví Ústeckého kraje je postupně rekonstruována v celém profilu skladby, spolupracuje město Děčín na koordinaci a případné realizaci jednoho z úseků s vlastníkem komunikace a Správou a údržbou silnic, p.o. Další dva úseky navazují na kanalizaci budovanou v rámci akce „IV. etapa“. Podle plánovaného harmonogramu projekčních a inženýrských prací by se tyto úseky mohly případně realizovat právě v rámci „IV. etapy“, ovšem podle možností zákona o veřejných zakázkách.

Název projektu NOVINKY

KALENDÁŘ NOVINEK

« Srpen 2020 »
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            



Portál Projekty Děčín - Magistrát města Děčín 2020 | Martin Strnad | administrace
Prohlášení o přístupnosti